Hur sjuk får en människa va?!

Babyfallet i Varkaus
undersöks som mordförsök


Polisen undersöker fallet med den bortförda babyn i Varkaus som mordförsök. Någon misstänkt har inte påträffats.

Den tre månader gamla pojken försvann på måndagsförmiddagen från sin barnvagn på gården utanför ett egnahemshus. Barnet hittades drygt tre timmar senare under snön nära platsen där han försvann. Han var nedkyld men vid liv. Polisen började undersöka fallet som grovt frihetsberövande, men på tisdagen ändrades brottsrubriceringen till mordförsök efter överläggningar med åklagarna.

 

Kriminalkomissarie Timo Nyyssönen säger att babyn hade god tur med tanke på omständigheterna, eftersom snön som han var täckt med var lätt pudersnö, vilket gjorde att han inte kvävdes. Som helhet sett var dådet ovanligt grovt.

(Texten lånad från www.ot.fi )


Lyssnade på nyheterna i radion igår och fick höra om en liten baby hade försvunnit och att det hade hittats nära platsen där det försvunnit. Först tänkte man att det säkert var någon/några barn som ville busa lite och flyttat barnvagnen. Men idag när man öppnade tidningen fick man se att någon sjuk person hade tagit upp barnet ur vagnen och grävt ner det under snön!!! En tre månader gammal baby hade någon grävt ner under 20 cm tjock snölager!!!! VART ÄR DENNA VÄRD PÅ VÄG? VART ÄR VI MÄNNISKOR PÅ VÄG?

Detta är så sjukt att man inte orkar prata om det mer. Hoppas polisen får fast personen/personerna som gjorde detta åt detta stackars barn.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0