280609

Hejsan alla!

Nu sitter jag här vid mitt jobb, jag skulle nog hellre sitta ut i solen men det blev inget solande för mig idag :/ det är jätte lite folk här så man kan sitta och ta det lungt bara :) men det börjar faktiskt bli lite långtråkigt här tycker jag.

Igår var jag och tog mitt första dopp i havet för denna sommar :) det var så skönt att få kyla ner sig i det "kalla" havet :P det var inte alls kallt men man kan väl ändå säga så :P

Och igår hade min lilla syster 6-års kalas jag skall sätta in någon bild av henne senare så får ni se födelsedagsbarnet :)

men nu skall jag återgå till mitt arbete. kunderna väntar :P

Midsommar

Hejsan alla!

Det har gått en tid sen jag bloggat, men jag har haft fullt upp på jobbet.

Men nu är det iaf midsommar, något man väntat på i ett år nu. Det var trevligt att ha hela släktet samlat på samma ställe, då hade man chans att träffa alla släktingarna. Jag har haft en väldigt trevlig midsommar och det var skönt med två dagars ledighet också, eftersom jag inte haft en ända dag ledig sedan sommarlovet börjat. Och jag kommer inte att ha så mycket ledigt heller, tror jag iaf. Men man kan ju tänka på att man får pengar, det gör det hela positivt :P Hur har er midsommar varit?

Nu måste jag snart gå och lägga mig, har en arbetsdag på 10 timmar framför mig imorgon :( inget att hurra för.

Gonatt med er alla <3

040609

Hejsan!

Ett tag sedan jag skrev sist. Har haft fullt upp med skolavslutningen och först veckan i jobbet.

Skolavslutningen var efterlängtad. Det var så trevligt att få sitta där i festsalen och alla var finklädda :) Man satt där och såg på när alla elever som gick sista året fick gå upp för att ta emot sina avgångsbetyg. Sen berättade lärarna om vem som fått stipendium, och jag fick!! Jag fick ett stipendium på 100 €, inte illa :D Efter att avslutningen var färdig åkte jag och 3 av mina vänner ut för att äta. Vi åkte till en restaurang vid havet. När vi satt oss vid ett bord märkte vi att det tydligen var 18 års åldersgräns där inne den tiden vi satt där, men ingen verkade bry sig så vi forsatte vänta på maten. Efter att vi ätit klart åkte vi iväg för att träffa några klasskompisar en sista gång innan sommarlovet. Jag kommer att sakna dem alla :( man träffar säkert några senare i sommar men inte alla, någon åkte till Norgen för att arbeta och andra har fullt upp med sitt eget.

Mitt första jobb i sommar är att vara hjälpledare på skriftskolelägret dom första 2 veckorna i sommar. Alla konfirmander är jätte härliga, man kan prata med dem utan att de springer iväg för att de inte vill prata med en :P På söndag åker vi till Lappu för att fortsätta lägret där.

Men nu skall jag på dansträningar.

Hejdå! <3

RSS 2.0