Good Evening!

Hejsan!
Idag har jag praktiskt taget sovit bort hela dagen. Jag vaknade klockan halv 3 av att min lilla syster kom upp springande för att väcka mig. Hur kan man sova så länge? Det blev kanske en lite för lång natt för mig, men ändå halv 3. Jag måste sätta min klocka att ringa imorgon så att jag inte sover lika länge då.
Alltså idag har jag inte gjort nästan någonting, förutom sovit och sjungit.

Så nu måsta jag ringa några vänner och se om vi skall hitta på något.
Hej så länge!

Hejsan!

Hejsan! Har jobbat idag, övertid. Det var ganska lungt hela dagen inte så mycket folk som kom in och handlade, kanske berodde på att alla kanske var vid sitt eget arbete. Men men..
Imorgon åker min bror och några av våra kaveri till Ylläs. Jag hade planerat att åka med men jobbet kallar. Jag var behövd och kommer att måsta jobba övertid imorgon också. Det hade varit jätte kul att få åka med dit. Vi skulle ha fjällvandrat och badat bastu. Det hade varit så himla kul och trevligt. Men det får bli en annan gång för min del. Men jag kommer att sakna en av de som åker, en jag har en liten "crush" på :P han är så söt, snäll och helt underbar. Får försöka träffa honom någon annan gång istället. Kanske man skulle ordna en liten hemmafest eller nått. Det vore kanske klokt... Hmmm.. Jag får tänka på saken :)

Gonatt på er! Vi skrivs.

Mitt nya rum!

Nu kommer bilder på hur mitt rum blev.Så här såg mitt rum ut tidigare. Det var ljusblått och inte alls i min stil. Jag tyckte att allt var för ljust och jag är ingen människa som har allt ljust och så. Utan jag gillar mörka färger.
Så här blev mitt rum efter:Det här skulle jag säga att är mycket mer i min stil :) jag är väldigt nöjd med resultatet (Y) Jag hade aldrig trott att jag skulle sätta något silver på mina väggar, men nu tycker jag att de silver blommorna passar väldigt bra ihop med det svarta och gråa på väggarna. Men en sak är säkert och det är att jag inte kommer att byta tapeter igen xD det var så mycket arbete med att få ner dom gamla tapeterna. Hade jag vetat att det varit så mycke arbete hade jag nog nöjt mig med dom gamla väggarna :P men det är lite för sent när man rivit tapeter på en hel vägg redan. men jag är nöjd med resultatet och det är det viktigaste.

Gonatt på er, det blir jobb imorgon (Y)

Ledig tid

Hejsan!

Äntligen har vi fått upp alla tapeterna på väggarna (Y) Jag blev väldigt nöjd med resultatet. Imorgon sätter jag in bilder på hur det blev. Jag har hållit på i två dagar nu med att få det klart och ÄNTLIGEN! Jag måste tyvärr sova i min systers säng inatt för att väggarna ska hinna torka i mitt rum. Men min syster är inte hemma så det är lungt :)

Imorgon blir det en liten chill/klåtter dag. Har ledigt från skola och jobb, och medans man är ledig så skall man göra något som man gillar. Och jag älskar att tekna, eller försöka tekna iallafall ;) Har suttit och tecknat en älva åt min syster under pauserna idag, jag blev ganska nöjd med resultatet men jag måste ändra något ännu på den. Men jag kanske sätter in en liten bild på den imorgon.

Nu skall jag ta och lägga mig... Eller jag tror jag skall sätta på Hanna Montana the movie och titta på den istället. Jag hade aldrig trott att jag skulle sitta och se på den men den är faktist riktigt bra. Jag rekommenderar alla som inte har sett skall gå och hyra den till närmaste filmbutik. Ta med en vän och se den tillsammans med någon. Ett stort + till denna film från mig.

Gonatt på er alla nu.. Hörs mer imorgon :)

Remontti!

Hejsan!
Jag fick pricis ut dom sista sakerna ur mitt rum (Y) har hållit på hela helgen med att tömma rummet. Nu finns bara min säng och min dator kvar här i rummet. Jag skall ta och visa er bilder från hur det såg ut och hur det blev sen :) men inte ikväll men någon gång denna vecka.

Något annat positivt är att nu har jag en hel vecka höstlov från skolan. Jag skall bara sitta och ta det lungt men torsdag och fredag jobbar jag men annars helt lugn vecka.

Men nu skall jag ta och se på en film.

Hejdå så länge.

051009

Hejsan!

Jag kollade precis klart svenska hollywood fruar då ja kom på att jag skulle blogga lite innan jag går och lägger mig.
Har haft en lite dåligare dag i dag, det har regnat och blåst hårt här hela dagen och det är inte kul. Man har varit trött hela dagen pga det dåliga vädret. Jag hade också ett oförberätt prov idag, som inte alls gick bra. Och jag som skulle satsa på skolan nu iår :P Men jag hinner ännu ta igen det. Flera månader kvar i skolan denna termin ;D

Jag har inget jobb fören på fredag, det är jätte skönt, så hinner jag koncentrera mig på skolan och på familjen. Jag måste också börja satsa på träningen igen. Det blev inte så flitigt som jag hade planerat i vinter, men det skall jag ta  igen denna vinter istället. Funderade på att skaffa en personlig tränare men jag är inte riktigt säker ännu ifall jag behöver.. behöver och behöver, det är klart jag behöver någon som puschar på en men vi får se.

Nu skall jag ta och lägga mig. Hejdå och gonatt allesammans :D

sommar
Saknar sommaren redan :P

Söndag

Söndag idag då. Jag har jobbat hela dagen, och det har varit jätte mycket folk där idag. Usch! Ibland blir det för mycket. Det är skönt att få sitta här och ta det lungt :P Imorgon börjar jag först 10 så ja hinner ha en sovmorgon också. Om jag inte är hemma imorgon, jag hade 38 grader ikväll när jag prövade, men man skall inte hoppas. För alltid när man vill vara sjuk så är man helt plötsligt inte sjuk längre, utan man är frisk som en nötkärna. eller vad man nu brukar säga.
Jag sitter och funderar på om jag skulle klicka hem några av Emma Damms kläder nu, har länge finderat på att göra det. Man skulle kanske behöva satsa på det medans man har kvar pengar från sin lön. För den försvinner ganska snabbt jag vet inte vart dom försvinner men plötsligt är dom borta :O

Nej nu skall jag ta och lägga mig. Gonatt alla!

Förlåt!

Det var värkligen länge sen jag senast bloggade, men jag har haft fullt upp med jobbet och skolan. Man har värkligen fått ta i och läsa så mycket man hinner medan man ännu ska jobba och tillbringa lite tid med kompisarna. Skolan tar helt enkelt för mycket tid av mig ;P Men det är bra att studera så att man får en bra utbildning så att man klarar sig senare i livet :P
Jag har funderat på nya planer, en affärsidé som jag ännu inte kommer att avslöja men jag kanske berättar mera lite senare när det blir klarare :) Jag har stora planer! (Y)
Snaart höstlov från skolan (Y) då blir det att göra om mitt rum tillsammans med mamma :D nya fina tapeter och ny inredning. Kommer kort senare på hur det blir, om det nu blir nå fint heller.

Nu skall jag säga gonatt, blev en kort kväll idag men om man skall till jobbet imorgon så måste man väl :P

Gonatt på er alla!

RSS 2.0