240509

Hejsan!

Jag sitter här och tittar på film..som vanligt! Jag har haft en hemmadag idag, bara suttit hemma och tittat på film. Man skall alltid unna sig en skön dag för sig själv och inte behöva bry sig i någon annan. Jag har bara tagit hand om mig själv och fixat mina naglar och mitt hår.

Imorgon börjar skolan igen..blää! Men det positiva är 4 dagar kvar!!! Jag måste skaffa min klänning och skor. Jag måste få min syster att färga mitt hår och göra det fint åt mig. Jag har jätte mycket att göra denna vecka + att jag skall och jobba på onsdag och lördag. Jag skall försöka hinna med allt, men avslutningskläderna är viktigast just nu.

Nu skall jag se klart filmen och sen gå och lägga mig.

Puss på er alla<3

Tävling!

topp tävling


Det pågår en tävling på Lily där man kan vinna en unik linne som är specialdesignat av Emma Damm

Hon är helt otroligt bra på att teckna. Alla skall gå in och tävla om en av hemmes linnen. Jag rekommenderar det starkt!


Lördagkväll

Hejsan alla läsare!

Just nu sitter jag hemma, det blev inga äventyr denna lördag. Hade för mycket som hände igår så jag tänkte att det skulle bli bäst att sitta hemma idag.

Jag har inte varit hemma sen i onsdags så det har tyvärr inte blivit några inlägg fören nu. Jag har tillbringat denna vecka vid familjens villa. Det var otroligt skönt att få slippa vardagsstressen och bara åka ut till havet för att ladda batterierna. Dom här sista veckorna i skolan är väldigt stressiga med alla prov och slut arbeten. Jag vet inte hur man skall orka. Men man kan ju alltid tänka på det positiva, som att det bara är 4 dagar kvar i skolan. Men sen blir det förståss jobb hela sommaren ist.

Idag har jag suttit hemma och slappat hela dagen. Det är så skönt att få sitta ute i solen med en bra bok, en vattenflaska och sällskap av vår lilla underbara puppy :) Tyvärr rök en av mina trummpinnar inatt när valpen hade för mycket energi och jag låg och sov. Men det är bara att köpa nya nästa vecka.

Nu skall jag sätta på en film och mysa med valpen :)

Puss på er alla <3

Skolan

Hejsan!

Det blev tyvärr ingen blogg igår, hade fullt upp med allt. Men nu sitter jag i skolan och skall ha 3 timmar textbehandling på datorerna. Sitter just nu och läser några bloggar som jag följer med varje dag. Der finns så många bra bloggar man kan läsa. Det är intressant med alla mode bloggar som finns. Men nu måste jag fortsätta med min lektion.
Skriver mera senare idag.

Hejdå <3

180509

Hejsan!

Idag var en lugn dag i skolan. Okej, det var ganska tråkit. Hade en tent som gick sådär. Och imorgon har jag en ny tent :( Fick pricis klart min uppsats om solenergi. Ett ganska så tråkigt ämna kan man säga. Inget jag annars skulle ha ork att läsa och skriva om.

Blir ingen lång blogg idag eftersom jag inte har tid, men jag skriver mer imorgon. I promise :D

kramar <3

Söndag..

Hejsan alla!

Jag missade tyvärr att blogga igår. Men jag hade så mycket som jag skulle göra och som kom ivägen så jag han tyvärr inte.

Lördagen började klockan 07:00 då jag vaknade av väckarklockan. En uppfinning jag totalt hatar. Kan den inte bara låta en sova vidare och inte börja med det hemska ljudet så tidigt på morgonen. Men men sen åkte jag till jobbet och jobbade till klockan 16:00. Sen åkte jag och köpte dog stuff till lilla vovven. Planerna blev nämligen ändrade så valpen skulle komma på söndag. Sen när jag kom hem ringde en vän till mej och frågade om jag ville sitta på med honom när han åkte in till stan. Så jag hade en kvarttimme att klä på mej och sminka mej inför kvällen innan han hämtade mej. Sen förde han mej till en kompis där jag skulle tillbringa kvällen. Vi hade en liten tjejkväll där vi fixade mat och tittade på film. Klockan 04:30 kom jag mej äntligen hem. En lååång dag för mej.

Men idag vaknade jag först klockan 10:00. Skönt att få sova ut sig en morgon för imorgon blir det att stiga upp tidigt igen. Vi hämtade vovven på eftermiddagen och han var så sööt. Jag kan inte fatta att vi äntligen har en ny hund :D Sen har jag väl tillbringat den mesta tid idag tillsammans med hunden och mina syskon. En sak vet jag säkert idag iaf och det är att vår katt inte alls gillar att vi har en ny hund. Genast när han såg hunden och att vi gav hunden mer uppmärksamhet blev katten väldigt svartsjuk. Kan inte hundar och katter tillbringa tid tillsammans utan att klösa ögonen ur varandra? Tydligen inte. Men vår katt är förståss väldigt gammal också, 10 år. Vi hade aldrig trott att han skulle bli så gammal när vi fick vår lilla katt, som inte alls är så liten längre.


Men nu skall jag gå och lägga mej. Har en tent imorgon som jag skulle behöva läsa på men jag hinner inte. Men gonatt på er alla <3

Vår lilla vovve

Vår lilla söta vovve :D


Fredags kväll

Denna fredagskväll blev inte så lyckad. Satt hemma hela kvällen och tittade på Talang 2009.

Visst var vissa som uppträdde i Talang ikväll grymma?!
Jakob Stenberg: Helt otroligt grym på att räkna bokstäverna!! Wow! Man visste inte vad man skulle säga när han hade räknat bokstäverna på första meningen. Det är skrämmande att se på när någon gör något sådant. Du är grym Jakob! (Y)
Smash into pieces: Wow!! De var absolut en av de grymmaste i kvällens Talang. Gillade dem redan när man hörde introt till låten :D Och inget blir sämre av att man har en söt sångare ;)(Y)
Akira: Jävlar vilken dansare!! Man blev helt lamslagen redan när han tog första steget. Jag älskar att dansa själv men jag tror jag aldrig blir 1% lika bra som han är. Ett stort (Y)
Sharon: Hon var grym på att sjunga. Man såg på henne att hon kunde sjunga. Ett stort (Y)
Och så klart måste man nämna Marko och Tobbe :D Det är dom två som gör hela programmet värt att se på. De har en sån humor så man kan inget annat än att skratta. Dom gillar man :D

Nej nu måste jag gå och lägga mig. Jobb imorgon :/ Hade gärna velat vara ledig denna lördag. Men vad gör man inte för att få lite pengar att leva för.

Gonatt <3

Äntligen!

Hejsan!

Äntligen är det helg, iaf för min del :) Kom percis hem från skolan, vi hade en kort dag idag, från 8 till halv 12. Det är alltid så skönt med lite kortare dagar ibland.

Funderar vad jag skall göra i helgen. Hm... Man kanske skulle ordna en grillfest någonstans.. Det låter faktist som en bra idé :D Jag skall snacka med kompisarna och se vad de säger.

Jag fick just ett meddelande av min bror som sa att han bestämt sig att ta hunden. YIPPIII!!! Överlycklig. Äntligen skall man få ta hem den där underbara valpen, jag längtar redan :) måste åka och skaffa lite dog stuff till djurbutiken nästa vecka. Man sitter redan och fantiserar om hur det kommer att bli när man tar hem hunden. Man kan inte riktigt begripa att man skall få en hund.

Jag hade en hund för 2 år sen, men han dog :'( Jag saknar honom ännu, han var det enda jag hade då. Eftersom jag inte hade så många vänner och min pojkvän var otrogen med en av mina gamla vänner. Jag hade en jätte tuff period just då, men min dåvarande hund hjälpte mig igenom den. Bara av att se honom och att veta att han fanns där för en gjorde det hela lättare. Men när han dog tog det ganska hårt på mig, just eftersom han faktist var min ända riktiga och bästa vän. Men nu kanske jag får en ny bästa vän, vi får se hur det blir :)



Klänning från Forever 21
Klänning från Forever 21


Toppen!!

Sitter här och chattar med mina kompisar, men tänkte att jag skulle passa på att blogga på samma gång.

Jag kom precis hem från ett besök till en familj där dom hade hundvalpar. Dom var jätte söta, små och otroligt bedårande :) Jag och min bror funderar på att skaffa en hund, vilket vi har gjort ganska länge nu. Och när jag pratade med en kompis till mig så berättade han att de hade fått valpar och att dom hade en ledig. HELT PERFEKT!! Jag ringde genast till min bror och berättade och idag var vi och titta på den :) Jag blev störtkär direkt jag såg den lilla svarta bollen på golvet. Han låg där så snällt och var så söt. Han var så snäll och lydig för att vara en så liten valp. När han tittade en i ögon och man kollade in i dem smällte man genast :)

Vi skall fundera på det ännu ifall vi skall ta en valp eller inte. Jag röstar på att vi skall ta honom :) Vi skall se om någon vecka om vi tar honom eller inte. Håll tummarna för mig :D


Puss<3


Utsliten!

Hejsan alla bloggläsare!

Sitter här med hicka.. igen! Har haft hicka 3 gånger idag och jag börjar få nog av det. Vet ni något sätt att få hickan att försvinna så vore jag tacksam om ni tipsade mig?

Kom hem från skolan för en stund sen. Jag hade 2 prov i skolan, och jag var inte alls tillräckligt förberedd på det ena provet. Men man kan alltid hoppas att det gick bra :) Annars har jag haft en ganska lungn skoldag, inget märkvärdigt hände utan bara en helt vanlig dag. Hade en timme engelska där vi skrev ett referat om en film som vi hade tittat på. Och resten av dagen hade vi tent och sen var det bara att åka hem :)



Klänning från Forever 21

En klänning från Forever 21




Skor från Forever 21

Skor från Forever 21




Nu skall jag gå ut och ta en promenad i solen :) Vi har jätte fint väder här men tyvärr blåser det lite. Men man har aldrig
dött av att det blåser :)

Puss på er<3

Onsdag

Hejsan!

Har varit i skolan idag :P Inte så intressant men tänkte ändå säga det :) Har haft bokföringsprov idag som gick bra, hoppas jag iaf.

Efter skolan åkte jag hem till en kompis för att göra en skoluppgift, men det blev inget av med att göra uppgiften. Vi spenderade tiden med att diskutera allt från himmel till jord. Men det var ju intressant det också, fast jag tror inte att vår lärare blir glad imr när vi berättar varför vi inte är klara med uppgiften ;P Men sånt får man ta när man har stor trut :)

Hemma hos min kompis har dom två av världens sötaste hundar. Jag älskar dom! De är små och vilda, man kan inte annat än älska dem :) De var kanske en av orsakerna till att ingen uppgift blev gjord.

När jag planerade att åka hem kom jag på att jag skulle åka och hälsa på min farmor och farfar. Det var inte så länge sen jag senast var dit, men jag tänkte ändå att jag skulle åka dit :) Och det var förståss ett bra beslut eftersom de blev jätte glada när jag kom. De hade bara suttit hemma hela dagen så de tyckte det var kul med lite sällskap :) Jag satt där och pratade med dem i några timmar och det var väldigt kul att få sitta där ensam med dem utan alla andra i familjen.

Min farmor tyckte det var särskilt kul att få besök eftersom hon är sjuk och inte kan åka någonstans. Hon brukar vara lite butter ibland när man hälsar på, men idag var hon på väldigt bra humör. Och det är ju ett positivt tecken :) Jag skall nog börja hälsa på dem lite oftare nu, eftersom det ibland kan gå veckor utan att man träffar dem, vilket inte alls är kul.

Nu måste jag gå och läsa till ännu en tent som jag skall ta imr :/ Alla tentar kmr nu mot slutet. Men snart är det iaf sommarlov :D

Puss<3

//Ninnu

Tisdag

Välkommen till min blogg!

Jag har alltid läst bloggar och velat själv börja skriva en. Så här är jag! Å jag skall äntligen få börja skriva i en egen blogg :)

Jag har inte så mycket att berätta idag men jag skall nog hitta på någonting.

Idag är det tisdag förståss och det är inte alltid så kul. Man sitter hela dagen och tänker att nu är det ännu tre dagar i skolan, tre dagar tills det blir TVÅ dagar av FRIHET, tre dagar tills jag får spendera nätterna hos vänner, tre dagar tills jag får slappna av och slippa stressa, tre dagar tills man får sova till klockan 3 på dagen efter, tre dagar... osv.

Idag är det en solig dag ;) Man kan äntligen börja säga att sommaren är på väg. Jag har värkligen längtat till sommaren. Inget fel med vintern heller eftersom man kan köra skoter och åka snowboard, men det blir ibland lite för mycket av kylan och det är skönt med lite varmare väder. Nu har man också lättare att klä på sig på morgonen innan man åker till skolan. Man kan dra på sig ett par tights och sätta på en tunika utanpå och sen hoppar man på bussen och åker iväg mot skolan och nya äventyr ;) På vintern fick man först sätta på sig långkalsonger, flera tjocka tröjor, ullsockor, varma byxor, ytterbyxor, tjock vinterjacka med vääldigt tjockt foder, halsdukar virade kring halsen, två par vantar och en stor mössa, då först var man klar att åka iväg.

Idag när jag skulle åka hem från skolan fick jag springa för att inte missa bussen. Jag spran så hårt jag kunde och när jag kom fram skulle bussen precis åka iväg, men som tur var så såg busschaufören mig och stannade. När man steg in i bussen och satte sig på bänk satt man där och flåsade som en hund, man var tomatröd i ansiktet och man hade allas blickar riktade på sig. Ingen kul situation. Funderar  på att åka på ett annat sätt till skolan imr :)

Nu skall jag sluta skriva men bloggar igen senare.

puss <3 //Ninnu

RSS 2.0