Söndag kväll.

Denna söndag kväll var riktigt lyckad.

Middag tillsammans med familjen på restaurang.

Annars har väl inte så mycket hänt idag, men det känns ändå som en helt lyckad kväll. Inget bråk :P

Brons!

Morgonens match gick riktigt bra! Matchen spelades klockan 05:00 i morsse finsk tid. Finland - Slovakien. 5-3 till Finland.
Det sista man hade väntat sig var att Finland skulle ta hem bronset, men det gjorde de! Man hade inga höga förväntningar på de finska lejonen (killarna) efter fiaskot mot USA. Men man får börja tänka om nu, kanske lejonen ändå är bra när det riktigt gäller.. Hmm... Vi får se i fortsättningen.

finska lejonen
(bilden är lånad från www.ot.fi)

Följ mej.

Följ min blogg med bloglovin

Godmorgon.

Godmorgon på er allihopan! Vaknade för en liten stund sedan av att hunden tagit sej in i rummet och plötsligt slickade mej i ansiktiet. Vilken toppen uppväckning! Nej jag blev så stressad, men man skall inte vara arg på en sådan söt hund som tänker att nu skall jag vakna. Det var väldigt omtänksamt av honom :)

 

Jag kollade just slutresultatet på matchen mellan Finland-USA, matchen slutade 6-1 till USA, not good. Hade nog hoppats på en seger till lejonen, men inte.

 

Idag blir en riktigt slö dag. Hade planer på att åka till Kaustby för att få en chans att åka lite snowboard, man det blev inget av det idag iaf. Så nu skall jag till stan tillsammans med min mamma och mina småsyskon. Sen ikväll blir det kanske en tur tillsammans med mina vänner eller så blir det en skön hemmakväll.


Stor besvikelse!!!

Jag blev väldigt besviken idag på finska lejonen. Jag hade sett fram emot en kväll med en lyckad match i ishockey men nejdå! 6-0 till USA i första perioden, vad hände? Kan detta verkligen ha hänt? 6-0!!! Jag är väldigt väldigt besviken. Men nu gick det som det gick iaf.


Annars hade jag en helt okej dag. Varit ledig hela dagen och haft storstädning i mitt rum, vilket verkligen behövdes. Det ska bli skönt att få lägga sig ner i en säng med nya lakan och allt helt nytt och fräscht. Tog en liten promenad efteråt med hunden och han var glad och nöjd med att få gå ut idag när det äntligen har blivit någotsånär väder. -6 grader var det när vi gick ut och inte -20 som det varit den senaste veckan.


Jag skulle egentligen ha klippt mej idag, eller min syster skulle fixa till mitt hår lite. Men vi orkade inte, jag hade ingen ork att sitta på en stol i någon timme och min syster hade bråttom till en fest. Så det sköt vi fram till nästa vecka när vi båda har sportlov och tid. Det skall bli riktigt skönt med sportlov hoppas att det inte blir allt för mycket jobb då så att man får njuta lite av ledigheten.


Nu blir dett att gå och lägga sej klockan är ändå 01:24 så det är kanske dags att sova. Gonatt på er!!


Min nya sommar låt!

Jag har nu hittat årets sommar song för min del. Jag vet det är länge till sommar men jag får en sån känsla av denna låt att jag bara tänker på sommaren. Saknar sommaren och älskar denna låt! :)


We are the world



Jag har suttit och lyssnat om och om på denna låt hela veckan. Jag kan inte sluta lyssna, jag tycker att det är jätte bra att även kändisarna hjälper till och gör något såhär stort. Dom har verkligen fått det riktigt bra!
Första gången jag lyssnade satt man bara och tjutade, man blir verkligen rörd.

Tävling!





Nu har Linda Blom ordnat en ny tävling på sin blogg. Nu kan man vara med och tävla om ett hårvårdspaket där produkterna är av märket GOLDWELL.

Klicka här för att komma till tävlingen.

Lycka till!

Tävling!




Nu kommer Kan Dee med en ny tävling. Denna gång är man med och tävlar om är linnet I <3 ANIMALS. Motivet är som vanligt handritat av den talangfulla Kan Dee. Linnet finns i storlekarna S, M & L. Du kan även gå in på www.kandeeshop.se och klicka hem fina linnen därifrån.

Klicka här för att delta i tävlingen.

Lycka till!

En skön måndag!

Idag hade jag min sista presentation för niorna, skönt när det äntligen är över, har verkligen väntat på denna dag. Ledig annars denna dag och bara fått ta det lungt hela dagen.

Vädret har varit underbart idag. Solen sken hela dagen och kylan höll sig kring -6 C. Så jag och doggen bestämmde oss för att ta en promenad på isen. Jag som inte skulle stiga ut på isen en gång till denna vinter ;P Där gick det upp i rök. Nej men det var riktigt skönt att få komma ut en stund. Hunden var riktigt ivrig att få komma iväg när jag började klä på mej för att gå ut.




Vädret var verkligen underbart och vi båda njöt av solen.



Han hittade något intressant under snön och gräftade läng för att komma fram.



Han stördes tyvärr av andra människor ute på isen så ingen lugn hund hade jag med mej :)


Torsdag!

Steg upp tidigt imorrse och åkte till skolan. Jag tror jag aldrig varit så trött förut som jag varit idag. I bussen på väg till skolan somnade jag och vaknade precis när bussen stannade vid skolan. Jag har stressat genom hela dagen och är helt döslut just nu. Men som tur är så har jag ingen skola imorgon.

Efter skolan idag så gick jag in till stan och shoppade lite små saker som jag kände jag behövde. Men jag hittade inga stompfar i hela stan. Var skall jag hitta dem? Men lite nyttigt hittade jag iaf:

- Ett fotoalbum
- Fotohörn
- Promarker
- Mapp till mina teckningar
- Sketch block
- + lite annat smått och gott


Photoshop

Nu sitter jag i skolan och har lektion i hur man skall använda Photoshop. Det är kul att äntligen få lära sej hur man skall använda programmet. Jag måste skaffa hem photoshop någon dag, det blir så fina bilder när man har redigerat lite på bilden. :)
Steg upp klockan 6 imorsse, skolan kl 8 och skall sitta här till klockan 14, sen blir det jobb ikväll igen :/
Men vi hörs!

En låång tisdag!

Oj denna dag har varit riktigt lång tycker jag. Har suttit i skolan från kl 8-15 och sen har jag suttit vid jobbet från 15-21. Jag skulle så gärna gå och lägga mej nu, men jag måste låta mitt hår torka först, eftersom jag precis kom ur duschen.
Jag hade bokföringsprov idag, vilket jag tror gick riktigt bra. Men när jag kommit halvvägs i provet så kom jag på att jag glömt mina arbetsnycklar där hemma :/ Jag fick riktigt panik när jag började fundera på hur jag skulle få tag på dem innan jag måste stänga butiken. Jag har ett ganska stort problem just där eftersom jag bor ca 25 km från det ställe där jag jobbar. Men jag fick iallafall dem, min mamma kom med dem på samma gång som hon skulle åka och handla mat :) Tacka vet jag föräldrarna, vad skulle man göra utan dem :)
Nej nu skall jag ta och lägga mej, en ny dag imorgon :) GONATT!


Tävling hos Kandee!

Nu har Kandee äntligen en ny tävling, där man kan vinna en av hennes underbara T-shirts. Denna gång är det en oversize T-shirt i storleken S,M,L. Motivet på T-shirten är handritat av Kandee själv, underbart! Kandee är en väldigt skicklig ritare och har många väldigt fina teckningar som även finns att klicka hem på www.kandeeshop.se, besök gärna hennes blogg och hennes shop, ni kommer INTE att bli besvikna!

Klicka här och läs mer om tävlingen. Lycka till!

010210

Måndag och första dagen på februari månad, ledig dag :) Har bara suttit och latat mej hela dagen, har inte gjort något nyttigt ännu idag. Men jag måste snart börja plugga inför bokförings provet som jag har imorgon. Men jag har ingen lust att sitta och läsa och räkna idag, jag vill bara sova och vara lat :P

Jag har börjat lyssna på Ola Svensson igen :) Det var länge sen jag senast lyssnade på hans låtar, men de är ju jätte bra! Jag förstår inte varför jag slutade lyssna förra gången. Han är även jätte snygg ;P Han har en gudomlig röst :)

Nu skall jag ta och drömma mej bort tillsammas med Olas musik och sen blir det att plugga.

Ha de bäst!


RSS 2.0